Onafhankelijke retailers zoals de EG Group hebben vaak ambitieuze doelen. Ze kunnen in een rap tempo groeien en daarmee meerdere vestigingen op diverse locaties openen. Daar kunnen ze wel een handje bij gebruiken. Zeker voor jongeren is een baan bij EG een kans die ze niet moet laten wegglippen. Hieronder leggen we je uit waarom je als jongere het best op websites zoals werkenbijEG.com kunt zoeken voor een baan.

Veel parttime functies

Als jongere is de kans groot dat je nog op school zit of studeert. Je zult dus geen tijd hebben om veel uren te draaien voor werkgevers. Retailers zoals EG Group houden hier rekening mee in het werven van nieuwe teamleden door veel parttime functies aan te bieden. Deze functies zijn voor een aantal uur per week, waardoor ze prima te combineren zijn met je andere dagelijkse bezigheden zoals school en/of sport.

Gezellige baantjes

Je bent maar één keer jong, zegt men. Als je jong bent is niets zo leuk dan plezier hebben, of het nou op school, werk of ergens anders is. Via werkenbijeg.com worden er baantjes aangeboden waarin gezelligheid een belangrijk onderdeel vormt van de sfeer, zoals baantjes in de horeca en sales. Uiteraard betekent dat niet dat je betaald wordt voor je grappen of hoe hard je kunt lachen, maar deze baantjes bevatten meestal de perfecte balans tussen plezier en werk. Als jongere is het dan ook fijn om aan de slag te gaan met zo’n functie, zeker als het (één van) je eerste baan(tjes) is!

Niet veel ervaring nodig

Als je jong bent heb je nog niet zoveel ervaring kunnen opdoen in verschillende werkvelden. Je wordt hierdoor beperkt tot de baantjes die niet veel ervaring vereisen. Als jongere is het dan handig om gericht op zoek te gaan naar baantjes die je wél kunt uitvoeren. Het is namelijk een verspilling van tijd om vacatures te bekijken waar je niet de benodigde deskundigheid voor hebt.

Verschillende locaties

Retailers zoals EG Group hebben meestal vestigingen verspreid over heel Nederland. Hierdoor maakt het niet uit waar je woont, want je kunt door dit brede netwerk bijna overal terecht voor een baantje. Zo vind je in vrijwel iedere provincie een vestiging, en kun je zelf instellen wat jouw voorkeuren wat betreft afstand zijn!