My Image
My Image

Mispadenhof is een restaurant dat aardt in het rijke Bourgondische verleden van het gastronomische Limburgse land maar met beide voeten in het nu staat.

De rijke en smaakvolle gerechten die door eerdere generaties van de familie Rulkens werden bereid, worden nu door de vierde generatie in moderne versies en nieuwe variaties bereid.

Dineren in de warme huiselijke sfeer van toen met de moderne aanpak van nu. Met persoonlijke aandacht voor elke gast.

My Image

Mispadenhof is een restaurant dat aardt in het rijke Bourgondische verleden van het gastronomische Limburgse land maar met beide voeten in het nu staat.

De rijke en smaakvolle gerechten die door eerdere generaties van de familie Rulkens werden bereid, worden nu door de vierde generatie in moderne versies en nieuwe variaties bereid.

Dineren in de warme huiselijke sfeer van toen met de moderne aanpak van nu. Met persoonlijke aandacht voor elke gast.

My Image

Mispadenhof werd in 1911 gekocht door de twee broers Frans en Antoon Rulkens. Ze begonnen er een gemengd vee- en akkerbedrijf. Daarnaast maakten ze van de omliggende weilanden hoogstam fruitboomgaarden.

In latere jaren werd onder leiding van zoon Jan Rulkens het specialistisch telen van fruit de hoofdactiviteit op de hoeve.

De eerste tekenen van het huidige restaurant waren al vroeg aanwezig. In de na-oorlogse jaren begon ‘oma Rulkens’ aan pasanten streekproducten van eigen land te verkopen. Uiteraard koffie met zelfgebakken vlaai, maar ook fruit van eigen land en ingemaakte producten uit eigen teelt.

Ook nu nog is Mispadenhof bij passanten een erg geliefde plek om wat te eten en te drinken. De hoeve ligt namelijk centraal aan een zestal ANWB-fietsroutes en diverse wandelpaden.

My Image
My Image
My Image

Mylene Rulkens en haar man Rick Kleukers staan nu als vierde generatie aan het roer van de hoeve en varen een nieuwe koers. Vandaar de toevoeging 4.0 aan de naam Mispadenhof.

Ze hebben de oude tradities van het zelf kweken van producten en fruit losgelaten en richten zich nu helemaal op het exploiteren van de hoeve als restaurant, evenementenlocatie en camping.

Hun schatplicht naar het rijke verleden van de boerderij en haar voormalige bewoners blijft terugkomen in de warme, gezellige en bourgondische sfeer die Mylene en Rick creëren. Hun moderne aanpak spiegelt zich in een eigentijdse warme inrichting van restaurant Mispadenhof 4.0, een gedreven jong team en oude familierecepten en streekgerechten in een moderne vorm.

My Image
My Image
My Image
My Image

Op maandag zijn we gesloten

Van dinsdag t/m zondag is de keuken geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

My Image
My Image

Mispadenhof
Hofstraat 25
6051 JD Maasbracht

Telefoonnummer: 06 - 25 229 191 / 06 - 55 865 194