901 header1

Terras

Het terras van Mispadenhof is gelegen op de authentieke binnenplaats van de hoeve, waar het bij mooi weer uitstekend toeven is. Bij onverwachts mindere weersomstandigheden bent u welkom in ons café, gesitueerd in de voormalige schapenstal grenzend aan de binnenplaats. Door de ligging in het buitengebied van Maasbracht, op steenworp afstand van de Maasplassen en langs diverse fietsroutes is ons terras een perfecte pleisterplaats voor fietsers en wandelaars. Of start u fiets of wandelroute vanaf de Mispadenhof.

Geniet van een lekker kopje koffie of thee met een stuk Limburgse vlaai na een fietstocht. In de zomer dé plek voor een heerlijk fris getapt glas bier of glas wijn. Van mei tot oktober kunt u op ons terras ook terecht voor ambachtelijk vervaardigd ijs, in een coupe of als handijs. In combinatie met bijvoorbeeld verse aardbeien of warme kersen is dit een aanrader voor elke ijsliefhebber.


> Heeft u iets te vieren of wilt u met collega's een actieve dag op de Mispadenhof vertoeven? Kijk dan zeker eens naar onze farmergames of vraag naar de mogelijkheden van catering.

586x349 terras

150x100 leeuw150x100 erdinger150x100 tongerlo100x100 palm

260x400_terras_1

150x100 fietserswelkom