901 header1

Farmergames

De landelijke ligging van de Mispadenhof en de aanwezigheid van faciliteiten maken de Mispadenhof een geschikte uitvalsbasis voor een actieve dag met uw collega's, vrienden of familie. Door onze nauwe samenwerking met de evenementenbureaus tegekman.nl en Organice zijn de mogelijkheden eindeloos.

Boerendoedag
De boomgaard direct grenzend aan de historische hoeve is het perfecte decor voor een aantal leuke boeren-activiteiten. Denk aan boerendart, koemelken, tractorbandrollen, trekkertrek, kratstapelen, kersenspit spuwen, kruiwagenrace of boerenquiz. U kunt de activiteiten in eigen beheer uitvoeren of, wanneer gewenst, onder professionele begeleiding. 
> Het aantal deelnemers en de aard van de gewenste activiteiten bepaald vanzelfsprekend het prijskaartje dat hieraan verbonden is.

Themagolf
Themagolf is een ludieke variatie op het reguliere golfspel, waarbij met behulp van een stick (steel met klompje) een kleine voetbal over een 12 holes baan in zo weinig mogelijk slagen moet worden afgelegd. Natuurlijke hindernissen zoals de fruitbomen zorgen voor de nodige 'handicaps' en hiermee gepaarde komische momenten.
> De prijs voor themagolf, inclusief ontvangst met koffie en vlaai, is €9,50 per persoon (duur ongeveer 1,5 uur)

Catering
Wilt u een actieve dag culinair afsluiten? Dan bent u hiervoor bij ons óók op het goede adres. Klik hier voor de mogelijkheden.

586x349 farmergames

260x400 camping 2