901 header1

Kamperen met de sfeer van weleer

Aan de achterzijde van de monumentale Mispadenhof ligt onze minicamping. Op het glooiende lang gerekte kampeerterrein omzoomd door fruitbomen zijn hier 17 ruim opgezette plaatsen voor tent, caravan of camper. De standplaatsen zijn deels gescheiden door lage beukhagen. Buitenverblijf Mispadenhof beschikt over moderne en luxe sanitaire voorzieningen. De gezellige bar in de voormalige schaapsstal met aangrenzend terras verzekeren zorgen voor de nodige gezelligheid. Op het terras is gratis WiFi aanwezig.

Buitenverblijf Mispadenhof ligt aan de rand van Maasbracht-Beek, op een steenworpafstand van de voormalige grindgroeve waar u tegenwoordig kutn genieten van natuur & water. Op loopafstand ligt het gemeentelijke buitenzwembad (5 min), gevarieerde winkelhart (10 min) en de gezellige Havenboulevard van Maasbracht (15min) met diverse gezellige restaurants en terrassen.

Vanuit de Mispadenhof kunt u een nog relatief onbekend stukje Nederland ontdekken. Met name voor diegene die willen genieten van cultuurhistorie, natuur en water!

camping

150x100 anwbcamping100x100 wifi

260x400 camping 1

260x400 camping 1