My Image

Chefkok Mylene Rulkens serveert gerechten die gebaseerd zijn op het rijke bourgondische familieverleden van Mispadenhof. De gerechten worden in hun oudste vorm al decennialang bereid in de keukens van de hoeve.

Haar inspiratie haalt Mylene uit een overgeleverde bundel handgeschreven recepten van haar grootmoeder.

Wat uit de handgeschreven recepten is gebleven, zijn de rijke en gevarieerde streek- ,boerderij- en wildproducten van het Limburgse land. Wat Mylene eraan toevoegt is de frisheid en inspiratie van de moderne keuken.

Op de kaart van restaurant Mispadenhof staan verder uitstekende wijnen en cocktails.

My Image
My Image

3-Gangen Herfstmenu
24,95 p/p

(op reservering / 2 dagen vooraf reserveren)

Voorgerecht

Wildpaté met Toast

Hoofdgerecht

Wild Zwijn of Ree op Grootmoeders Wijze

Nagerecht

Apfelstrudel met Vanille ijs en Slagroom

My Image
My Image

Hartige lunchgerechten

Pan spek met ei

Ambachtelijke pan spek met ei, brood, stroop en boter

8,95

Uitsmijter

Uitsmijter met ham en kaas

7,50

Boerenomelet

Omelet met champignons, lente-ui en Old Amsterdam kaas

8,95

12 uurtje

Soep, brood met kroket én brood met ham en kaas

8,95

2 Kroketten met brood

Bourgoundische kroketten geserveerd met desembrood

8,50

Tosti

Tosti met ham en kaas

5,95

Soep

Verse soep van de dag geserveerd met brood

4,50

Seizoenssoep

6,50

Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten

My Image

Ambachtelijk brood belegd met eigengemaakte verse ingrediënten

Boerenbrood gezond

Vloerdesembrood met ham, kaas, tomaat, komkommer, sla, gesnipperde ui, pijnboompitten en dressing

8,50

Boerenbrood met gerookte zalm

Vloerdesembrood met gerookte zalm, gesnipperde ui, kappertjes en kruidenkaas

8,95

Boerenbrood met tonijnsalade

Vloerdesembrood met huisgemaakte tonijnsalade, rode ui en ansjovis

8,95

Boerenbrood met eiersalade

Vloerdesembrood met heerlijke huisgemaakte eiersalade met komkommer en lente ui

7,95

Boerenbrood met kip stroganoff

Vloerdesembrood met kip stroganoff, overbakken met Old Amsterdam.

8,95

Boerenbrood met Beenham

Vloerdesembrood met Limburgse beenham, met een honing-mosterd saus.

8,95

Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten

Flammkuchen

Flammkuchen met spek

Geflambeerde deegbodem met kruidenkaas, gerookt spek en uienringen.

8,95

Flammkuchen met kip

Geflambeerde deegbodem met kruidenkaas, kip en champignons.

8,95

Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten

My Image

Salades

Salade Kipfilet

Salade met warme kipfilet en champignons in een pikante saus klaargemaakt.

12,50

Salade Carpaccio

Salade met rundvlees carpaccio, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.

12,50

Salade met Scampi’s

Salade met scampi’s gebakken in knoflookmarinade.

13,00

Salade met gerookte zalm

Salade met gerookte zalm, kappertjes en lente ui.

13,00

Salade met geitenkaas

Salade met geitenkaas, pijnboompitten en honingdressing.

12,50

Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten

My Image

Borrelen met hartige snacks

Portie olijven

4,50

Portie kaas met mosterd

4,50

Portie worst met mosterd

4,50

Mandje brood met kruidenboter

4,50

Elite borrelgarnituur 8 stuks

6.95

Boeren bitterballen

Heerlijke bourgondische bitterballen 8 stuks.

6,95

Boeren plank

Verrassing van de kok met verschillende borrelhapjes.

Klein

7,50

Groot

12,00

Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten

My Image

Hoofdgerechten

Boeren Hamburger

Huisgemaakte hamburger van 180 gram gehakt,
met champignons, uien, gebakken ei en frites.

12,50

Kip Saté

Huisgemaakte kipsaté met Atjar, kroepoek en frites.

14,50

Schnitzel

Schnitzel met salade en frites. Saus naar keuze: Stroganoff, peperroom, champignonroomsaus of gebakken champignons en uien.

14,50

Stoofpotje

Runderstoofvlees met uien en champignons, geserveerd met frites

13.50

Steak

Kogelbiefstuk 200 gram met salade en frites. Saus naar keuze: Stroganoff, peperroom, champignonroomsaus of gebakken champignons en uien.

16.95

Entrecote

Lendebiefstuk 200 gram van grain fed rund met salade en frites. Saus naar keuze: Stroganoff, peperroom, champignonroomsaus of gebakken champignons en uien.

18.50

Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten

My Image

Ijscoupes

Dame Blanche

Vanille ijs met chocolade saus en slagroom.

5.95

Dame Noir

Chocolade ijs met chocoladesaus en slagroom.

5.95

Coupe cerise

Vanille ijs met warme kersen en slagroom.

5.95

Coupe aardbeien (seizoen)

Vanille ijs, aardbeien ijs, verse aardbeien en slagroom.

5.95

Coupe banane

Vanille ijs met banaan, advocaat, chocoladesaus
en slagroom.

5.95

Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten

My Image
My Image

Op maandag zijn we gesloten

Van dinsdag t/m zondag is de keuken geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

My Image
My Image

Mispadenhof
Hofstraat 35
6051 JD Maasbracht

Telefoonnummer: 06 - 25 229 191 / 06 - 55 865 194