+

De beste evenementen Midden-Limburg! Met camping Mispadenhof als verblijf.

De camping van Mispadenhof Maasbracht is al klaar voor de zomer! Eén van de grootste voordelen is dat onze camping vlak langs de A2 ligt. Deze ligging is perfect voor mensen die op doorreis zijn en op zoek zijn naar een kort tussenverblijf. Maar wist je dat onze camping ook geschikt is om te verblijven tijdens evenementen? Midden-Limburg barst namelijk van de evenementen deze zomer. Zo komen er weer verschillende gezellige festivals en sportevenementen aan de komende maanden. Onze camping is onlangs helemaal opgeknapt en wij kunnen niet wachten om de eerste enthousiaste gasten te verwelkomen!


Long Course Weekend 

Uniek sportfestival Long Course Weekend staat wereldwijd bekend om zijn geweldige sfeer. In 2019 komt het evenement voor de eerste keer naar Nederland: Long Course Weekend Holland – Beesel. Drie dagen lang gaan atleten parcours afleggen op diverse disciplines: zwemmen, rennen, fietsen of alle drie! Doordat er keuze is uit verschillende afstanden kan iedereen deelnemen aan het sportweekend. Het evenement vindt plaats van 17 t/m 19 mei.

 

Maasbrachter Havendagen

De Maasbrachter Havendagen is het grootste evenement van de gemeente Maasgouw. Zo komen er jaarlijks ruim 20.000 bezoekers naar de Havendagen. Dit jaar staat het evenement geheel in het teken van de Maasbrachter Haven Fair. Op vrijdagavond 28 juni wordt het weekend afgetrapt met spectaculaire optredens van onder andere Samantha Steenwijk en Hard2Get. Vervolgens kun je de rest van het weekend heerlijk slenteren over de sfeervolle belevingsmarkt.

 

Bospop

Bospop Weert wordt als één van de gezelligste festivals van Nederland genoemd. Bospop is een intiem pop-rockfestival en beschikt  over een rijke historie. Het festival vindt dit jaar alweer voor de 39ste keer plaats op 12, 13 en 14 juli. Je kunt verschillende wereldartiesten verwachten zoals Snow Patrol, Sting en Joe Jackson. Wil je liever niet op de Bospop camping verblijven, maar wel in de buurt? Vanaf onze camping is het slechts 20 minuten rijden naar het Bospop festival!

Tour d’Oospel

Na jarenlange afwezigheid is wielerevenement Global - Tour d’Oospel sinds 2013 weer terug! Het evenement is erg geliefd onder zowel dorpsgenoten als wielrenliefhebbers. Er wordt namelijk niet alleen gefietst tijdens het evenement. Overdag zijn er wielrenparcours voor verschillende leeftijden en ‘s avonds wordt er gefeest onder het genot van een muzikaal topprogramma. Het evenement wordt dit jaar op 2 & 3 augustus georganiseerd.


Solar Weekend

Eén van de creatiefste festivals van Europa is Solar Weekend in Roermond. Het evenement vindt plaats aan de Maasplassen van 1 t/m 4 augustus. Meer dan 25.000 bezoekers komen jaarlijks op het vierdaagse Solar festival af. Ook dit jaar bestaat de line-up weer uit diverse pop- en danceartiesten. Zowel De Jeugd Van Tegenwoordig, Bizzey als Kraantje Pappie zijn aanwezig op het festival.  Een groot voordeel: Solar is maar een kwartiertje rijden vanaf Camping Mispadenhof!  


Limburg Festival

Limburg Festival is een energiek locatietheaterfestival in het hart van de provincie Limburg. Gedurende vijf dagen wordt Midden-Limburg omgetoverd tot een groot theater. Variërende acts op gebied van onder andere dans, opera en straattheater creëren een bijzonder openluchtpodium. Wat het festival uniek maakt is de combinatie tussen landschap, cultuur en theatervoorstellingen op diverse locatie s. Het festival start 7 augustus en eindigt op 11 augustus.

 

Sjwaampop

Ben je op zoek naar leuke gratis festivals in Nederland? Dan is Sjwaampop in Swalmen misschien iets voor jou! Sjwaampop is een jaarlijks terugkerend tweedaags popfestival en is geheel gratis! Elke editie staan er verschillende topartiesten op het podium, zoals Miss Montreal en Van Dik Hout. Ook dit jaar zal het programma weer bestaan uit veelbelovende artiesten. Sjwaampop 2019 vindt plaats op 17 en 18 augustus.

 

Kermis Weert

De kermis in Weert staat bekend als één van de grootste, goedkoopste én gezelligste kermissen van Nederland. Zo bestaat de kermis uit 7 pleinen met maar liefst 130 attracties! Kermis Weert duurt 6 dagen en vindt ieder jaar plaats in het laatste weekend van september. In 2019 valt dit op 27 september t/m 2 oktober.  

 

Overnachten op camping Midden-Limburg?

Ben je van plan om binnenkort een van bovenstaande evenementen te bezoeken? Of heb je je oog op een ander evenement in de buurt? Onze camping is dé ideale verblijfplaats! Camping Mispadenhof ligt namelijk op een centrale plaats in Midden-Limburg. Het is mogelijk om zowel één als meerdere nachten bij ons te verblijven. Je zult je geen moment vervelen op onze camping. In onze boerenhoeve  hebben wij een prachtig restaurant en terras, waar we heerlijke bourgondische streekgerechten serveren. Daarnaast kun je genieten van de natuurrijke Limburgse omgeving rondom Mispadenhof. Wij beschikken tevens over diverse wandel- en fietsroutes die vanuit onze boerenhoeve van start gaan.

 

 

 

‹ Ga Terug

My Image
My Image

Van maandag t/m woensdag zijn we gesloten.

Op donderdag en vrijdag is de keuken geopend van 17.00 tot 20.00 uur.

Op zaterdag en zondag is de keuken open vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur.

My Image
My Image

Mispadenhof
Hofstraat 25
6051 JD Maasbracht

Telefoonnummer: 06 - 25 229 191 / 06 - 55 865 194